Sunday, February 10, 2008

Processó cívica del Bloc

Duration: 01:09 minutes
Upload Time: 2007-10-11 11:18:50
User: Dotcale
:::: Favorites
:::: Top Videos of Day
Tags:

bloc  processó  cívica  vuit  nou  octubre  jaume  enric  morera  joan  mansanet  pere  fuset  jove  nacionalista  valencià  

Description:

Demà celebrarem el 9 d'octubre, el dia de tots els valencians. Però alguns, esta vesprada ja han començat els actes, és el cas del Bloc Nacionalista Valencià, que a les vuit ha celebrat la seua tradicional processó cívica. Article de : Redacció Un centenar de militants nacionalistes s'han concentrat a la plaça de la Reina de València i s'han dirigit cap al Parterre per homenatjar la figura del rei Jaume I. El líder del Bloc, Enric Morera, ha destacat la importància reivindicativa d'este dia per als valencians i també ha tingut alguna paraula contra el govern de Camps.

Comments

canvi2007 ::: Favorites  2007-11-28 19:43:00

Endavant Bloc Jove!!
__________________________________________________
Skaxarrat ::: Favorites  2007-10-14 14:50:33

Però a vore, fins el més espanyolista rebutja el que dieu, per que son tonteries. A totes les manis, tots som de Catalunya. Els autobusos que voràs, si es que els arribes a vore, venen de baix de l'horta, on continua valència i no som regionalistes secessionistes com vosaltres. O els d'Alacant no som de valència?
__________________________________________________
Dotcale ::: Favorites  2007-10-13 12:08:27

juju, estos valencians són de València ciutat. Dona igual quantes mentides conteu, o fantasmes i monstres veieu. El poble tornarà a ser poble. Ja es hora de que parlem del que toca i no de coses que t'han escrit i jo no veig per cap lloc. Una til·la. Visca el nostre regne!
__________________________________________________
kaaroolii ::: Favorites  2007-10-12 15:22:04

per a fer esta absurda mani, els catalanistes han d'omplir autobussos des de catalunya, perque en valencia son cuatre gats mal parits.. ¡¡mai nos fareu cataláns!! ¡¡erem som i serem valenciáns!! mai han existix els països catalans i mai existirán
__________________________________________________


 

No comments: